12 april 2009

En sammanfattning av veckan...

I måndags blev det ingen träning pga av att dottern skulle hämtas hem :O)
Denna veckan har vi träffat många intressanta och trevliga människor...

På tisdagen var det lydnadsträning var det tänkt men vi hade besök av Micke Pettersson, han har en schäfer som heter Gråmans Nero...så det blev både lydnad och skydd.

Micke är tävlingsfigurant och ställde upp och figga för Azza och det gick bra, Azza gilla honom skarpt.
Coffie kör jag ingen lydnad med men vi körde skyddsarbetet med henne och Roland som figurant, hon biter lite dåligt men det beror troligtvis på MH-testet. Roland säger att det inte är några problem utan bara en liten reaktion efter MH-testet....och det tror vi på..:O)

På onsdagen tränade vi både lydnad och skydd.

Micke var snäll och figga ikväll med, vilket är jätte bra för då kan Roland koncentrera sig på att dirigera mig, annars har inte Roland det så lätt två yr pannor samtidigt både jag och Azza :O) Det gick bra idag också vi gör framsteg hela tiden både jag och Azza.
Coffie fick naturligtvis också jobba i skyddsarbetet idag och hennes bett var bättre idag, men inte som innan...men det kommer tbx :O)

På torsdagen var det bara lydnad för oss, där var 10-15 hundar som skulle tävla i helgen så vi lämna vår skyddsplats till dom, vi får ju tänka på Rolands lillakropp :-)
I dag träffa vi också en kille som heter Niclas Jensen han har en schäfer som heter Torneryds Gross en mycket fin hane som vi kan tänka oss använda till Drackir´s Axxa "Lucy Liu"


På fredagen var vi och tittade på tävlingarna i Knickarp och där träffa vi många nya trevliga människor och många fina hundar. :O)))

På lördagen Påsk Afton for jag iväg till Knickarp och skulle heja på Nicklas och Micke dom skulle tävla i IPO3, det gick bra för dom båda men Niclas och Gross vann...Grattis till er alla fyra. :O)

Idag fick vi också träffa Mickes fru Lina och deras lilla pojke Hampus...Hoppas att vi träffas snart igen. Ett stort tack till Lina, som lånade ut sin man till oss hela veckan.

Tack för en jättetrevlig vecka ingen nämnd och ingen glömd :O)

Glad Påsk
Anna & Tjejerna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar