13 juni 2009

Upps... vad tiden går

Hoppsan då, vad tiden går när man har mycket att göra.

Robin har blivit konfirmerad och Sandra har tagit studenten. Nästa vecka fyller Robin 15år och så är det Midsommar och då kommer hela tjocka släkten och firar Midsommar här i N.Lindholmen...sen kommer det att bli lite lugnare hos oss.

När det gäller hundträningen har jag inte haft möjlighet att medverka på träningarna men vi har tränat lite hemma. V 27-28 ska vi på träningsläger en hel vecka och det ska bli jätteroligt :O)).

Övningskörningen för MC har också legat nere, men däremot har Sandra lagt in en överväxel när det gäller hennes körkort för bil...hon har köpt/fått en bil också en Ford Escort RS så nu är hon ännu mer motivera och vi kör varje dag.

Gethagen är nu röjd och vår trädgård blev dubbelt så stor på baksidan, vi har planterat blommor i våra fina tunnor och satt ut lite överallt i trädgården och det blev jättefint :O)).

I veckan som gått har vi fått hjälp av min väninna sköna Helena att rensa rabatter och hon har också hjälpt till att planera hur vi ska få det snyggt och lättskött även i rabatterna...hon har många goa idéer och väldigt gröna fingrar, så det ska vi fixa så fort vädret blir lite bättre ( men inte för bra för då ska vi sola) och Sköna Helena har tid att hjälpa till.


Over and out
Anna & Tjejerna

2 kommentarer:

  1. tack... ha det gott.. vi hörs
    kram N

    SvaraRadera
  2. Jisses Anna vad du är flitig med både blogg och trädgård!!!! Ha det gott , och vi ses i Knickarp ;)

    SvaraRadera